Vergaderen met een vakantiegevoel, wie wil dat niet? Het kan op verschillende unieke plekken in Nederland. Wat dacht je van een vergadering, workshop of bedrijfsuitje aan het strand, in een boomhut of op het water! Op OrigineelVergaderen.nl vind je genoeg inspiratie voor een bijzondere vergaderlocatie die bij iedereen het vakantiegevoel naar boven brengt. Ideaal voor een speciale vergadering of bijeenkomst die men niet snel zal vergeten. 

Vergaderen aan het strand

Bij een vakantie denken veel mensen aan zon, zee en strand. In Nederland zijn er tal van locaties waar je ook aan het strand kan vergaderen. Denk aan een mooie strandtent met extra faciliteiten zoals horeca of teambuilding activiteiten op het strand. Bij de meeste van deze vergaderlocaties kun je een zaal huren die ze aanpassen aan jouw wensen. En met een paar stappen sta jij en je gezelschap in het zand. 

Vergadering in een boomhut

Zoek je een vergaderlocatie in de natuur? Dan is een boomhut een leuke optie. Op verschillende plekken in Nederland huur je zo’n boomhut in de bossen voor een zakelijke bijeenkomst. Ideaal voor een bedrijfsuitje in combinatie met leuke teamactiviteiten in de natuur. Organiseer bijvoorbeeld ook een picknick in het bos of geef het uit handen bij een van de locaties waar je een boomhut kunt huren. 

Vakantiegevoel op het water

Terwijl je vergadert kijk je uit op het kabbelende water. De eendjes zwemmen voorbij en in de verte zie je de bootjes varen. Klinkt goed? Het vakantiegevoel beleef je ook tijdens een vergadering op het water. Zo kun je in Amsterdam terecht op een woonboot aan het IJ of huur je een vergaderboot waar je met z’n allen naast vergaderen ook geniet van een mooie vaart in de natuur. 

Overnachten & vergaderen

In sommige gevallen is een vergadering op een externe locatie nog effectiever als je er ook kan blijven slapen. Bijvoorbeeld tijdens een meerdaagse cursus of een teamuitje in de natuur. Vergaderen en overnachten kan op leuke locaties zoals in een hotel, de stad, een authentieke boerderij of op een vakantiepark. Hierdoor hebben jij en de deelnemers het ultieme vakantiegevoel tijdens een vergadering.

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.