paklijst zonvakantieYes je gaat waarschijnlijk binnenkort een leuke stedentrip maken! Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je niets vergeet mee te nemen. En aangezien je waarschijnlijk alleen met handbagage reist, is het des te belangrijker om je handbagage koffer zo efficiënt mogelijk in te pakken. Niet te veel meenemen, maar je wilt ook zeker niets vergeten. Wij hebben een handige paklijst stedentrip gemaakt. Zo ga je goed voorbereid op citytrip en kun je daar heerlijk genieten.


Documenten

Geld

Kleding

Random

In je handtasje meenemen: 

Voor vertrek regelen

Paklijst stedentrip

Een paklijst stedentrip is super handig zodat je zeker weet dat je niets vergeet en zonder inpak stress op citytrip kunt gaan! Uiteraard ziet een paklijst er voor iedereen net even anders uit, maar in grote lijnen zal de paklijst voor een stedentrip er voor iedereen hetzelfde uitzien. Pak je reisdocumenten in, neem je camera mee en een goed gevulde portemonnee en je zit al snel goed! We hebben ook een paklijst gemaakt voor andere vakanties, hier vind je de overige handige inpaklijsten voor vakantie.

Vergeet niet dat als je alleen met handbagage reist, je vloeibare spullen verpakt in een hersluitbaar zakje. Zonde om deze op de luchthaven weg te moeten gooien. Je kunt de zakjes gewoon in de supermarkt kopen of vragen op de luchthaven.

Mis je nog dingen in onze stedentrip paklijst? Laat het hieronder weten in een reactie. Dan zullen we het zo snel mogelijk toevoegen.

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.