paklijst zonvakantieJe volgende vakantie is in aantocht, heerlijk! We zijn benieuwd waar je naartoe gaat! Misschien wel lekker naar de zon in Kroatië of misschien wel een mooie reis naar Thailand. Je wilt natuurlijk niets vergeten, daarom hebben we een paklijst vliegvakantie voor je gemaakt. De paklijst zal voor iedere vakantie natuurlijk nét even anders zijn, maar de kans is groot dat je de meest belangrijke dingen op de lijst tegenkomt. Vink de paklijst af en je weet zeker dat je alles hebt ingepakt. Succes!


Documenten

Geld

Verzekeringen

Gezondheid

Kleding en persoonlijke verzorging

Vermaak

Handbagage

Indien je met kids reist

Voor vertrek regelen

Paklijst vliegvakantie

Een paklijst voor je vliegvakantie is super handig zodat je niets vergeet. Zonde om het ter plaatse nog te moeten kopen, als je het thuis gewoon hebt liggen. Door de paklijst te volgen kun je zonder inpak stress op vliegvakantie gaan. Zoals gezegd ziet een paklijst er voor iedereen en voor iedere bestemming net even anders uit. In grote lijnen zal de paklijst voor een vliegvakantie er voor iedereen hetzelfde uitzien. Pak je reisdocumenten in,  wat kleding en je portemonnee en je zit al snel goed! We hebben ook een paklijst gemaakt voor andere vakanties, hier vind je de overige handige inpaklijsten voor vakantie.

Mis je nog dingen in onze vliegvakantie paklijst? Laat het hieronder weten in een reactie. Dan zullen we het zo snel mogelijk toevoegen.

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.