over ons

Als actief en ondernemend stel gaan wij, Leon & Femke het liefst zo vaak mogelijk op reis. We genieten van ongerepte natuur, sportieve activiteiten, unieke en onontdekte plekjes en verschillende culturen. Omdat wij hier zo enthousiast over zijn, delen we graag onze verhalen.

De afgelopen jaren hebben we een aantal prachtige reizen gemaakt, zoals een kampeer reis door Kenia en Tanzania, een roadtrip door West Amerika, vrijwilligerswerk in Zambia en rondreizen door Marokko, Italië en Kroatië. Maar nu moeten er nog veel meer landen aan geloven. So here we come!

Op reizenisfijn.nl delen we onze ervaringen, tips en foto’s van onze reizen met als doel om andere net zo enthousiast te maken over reizen als dat wij dat zijn. Samen met onze gastbloggers trekken we de wereld over om onze ervaringen met je te delen.

Contact

Heb je vragen over bestemmingen, reizen, persoonlijke vragen of zou je graag met ons willen samenwerken? Stuur dan een mail info@reizenisfijn.nl

Onze reisbloggers

Femke Koning

Oprichter van reizenisfijn.nl. Vanaf jongs af aan al besmet met het reisvirus. Gek op natuur, sportieve activiteiten en steden bezoeken. Altijd op zoek naar nieuwe mooie plekken op de wereld.

Mieke Fransen

Mieke Fransen – Verhoef is moeder van Sofie (7) en Sepp (5) en getrouwd met Wim. Reizen, ontdekken en avonturen beleven zijn naast eten, hun grootste hobby’s. Samen herinneringen maken, want die gaan nooit verloren. Je draagt ze met je mee. Over het eten blogt Mieke op Voor Mama’s Hip & Healthy. Het is haar missie om moeders bewust te maken van het belang van een gezonde leefstijl voor kinderen. Over haar andere hobby, reizen met kinderen, blogt Mieke voor Reizenisfijn.nl

Reisblogger worden?
Ben je net zo enthousiast over reizen als dat wij zijn en vind je het leuk om jouw reisverhalen met iedereen te delen? Stuur dan een email naar info@reizenisfijn.nl.