Met het vliegtuig op vakantie wordt nog altijd steeds populairder. Veel Nederlanders kiezen er dan ook voor om hun vakantie te beginnen vanaf Schiphol of Eindhoven Airport. De luchthaven van Schiphol wordt steeds drukker, waardoor steeds meer mensen ervoor kiezen om vanaf Eindhoven Airport te vliegen.

redenen vliegen vanaf Eindhoven Airport

Reden 1. Goedkoper parkeren

Parkeren bij het vliegveld is altijd duur, echter zijn de parkeertarieven op Eindhoven Airport minder hoog als die van Schiphol. Als je met eigen vervoer naar de luchthaven toe wilt gaan en daar je wilt parkeren, dan bespaar je al enkele tientjes door te kiezen voor Eindhoven Airport. Zeker als je ook nog eens de verschillende parkeeraanbieders gaat vergelijken dan ben je extra voordelig uit. Het vergelijken van parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport kan gemakkelijk en snel online via Parkeren.com/parkeren-eindhoven-airport.

Reden 2. Minder drukte

Op Schiphol is het eigenlijk altijd druk. Het gebeurt maar zelden dat je niet te maken krijgt met lange wachtrijen. Zeker als je reist met bagage dan duurt het inchecken en afgeven aan de balie wat langer. Op Eindhoven Airport is het een stuk minder druk. Dit zul je niet alleen merken bij de incheckbalie, maar ook bij de veiligheidscheck, douane en in de gate. Een ander voordeel van Eindhoven Airport is dat de afstanden tussen gates minder groot zijn. Dit komt doordat het vliegveld relatief klein is. Ga ontspannen met vliegvakantie vanaf de luchthaven in Eindhoven. Voorkom stress van alle drukte op het vliegveld.

Reden 3. Steeds meer bestemmingen

Vroeger kon je vanaf Eindhoven Airport slechts naar enkele bestemmingen in Europa vliegen. Tegenwoordig zijn er steeds meer vluchten naar nieuwe bestemmingen vanaf Eindhoven Airport. Door de toenemende drukte op luchthaven worden er ook steeds meer bestemmingen toegevoegd. Echter is Eindhoven Airport nog steeds vooral populair voor citytrip vluchten.

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.