Boot huren Utrecht

Je wil graag een leuke dag plannen samen met je vrienden. Het plan is om naar Utrecht te gaan aangezien iedereen daar nog nooit geweest is, of juist omdat iedereen hier in de buurt woont. Utrecht is de ideale stad om gezellig met je vrienden de dag door te brengen.

Een boot huren in Utrecht
Een erg leuke manier om Utrecht te ontdekken is door het huren van een boot. Hier kun je een boot huren Utrecht Hier kun je mooie jachten huren met of zonder schipper. Met zo`n jacht kan je heerlijk gaan varen op de Vinkeveense plassen voor een ontspannen dagje. Op de boot is er genoeg tijd voor een goed gesprek, om heerlijk te zonnen en lekker te lunchen samen. Afhankelijk van de grote van de boot kan je met vier tot twaalf vrienden op pad. De grotere boten hebben een badkamer en kunnen gebruikt worden voor overnachting.

Overnachten
Je kan er dus voor kiezen om samen met je vrienden twee dagen te gaan varen. Overnachten op een van de boten is een mogelijkheid. Met de schipper, die eventueel bij de boot zit, kan je overleggen waar je naartoe wil. De schipper meert hier af en verlaat de boot tot het moment dat jullie afspreken verder te varen. Op deze manier heb je privacy. Let wel op dat er boten met en zonder schipper te huren zijn. Mocht een van jullie zelf een vaarbewijs hebben, is het mogelijk een boot zonder schipper te huren.
Tijdens de vaartocht naar de locatie waar je naartoe wil, kan je zelf lekker liggen zonnen op het dek of spelletjes doen met je vrienden. Zodra je aanwezig bent verlaat de schipper dus de boot. Aangezien er in de boot een goed uitgeruste keuken aanwezig is, kunnen er gewoon boodschappen meegenomen worden. Zo kan je zelf een lekkere maaltijd klaarmaken om samen van te genieten. In de avond kan je genieten van een lekkere borrel bij maanlicht of in de kajuit.
De volgende dag komt de schipper weer aan boord om je terug te varen, via de route die je zelf gekozen hebt.

Terug in de haven
Eenmaal terug in de haven heb je natuurlijk een heerlijke tocht gehad met je vrienden op de boot. De schipper meert aan en jullie kunnen weer op weg naar huis. Of je kiest er voor om nog even lekker samen een hapje te gaan eten in de buurt.

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.