De Vakantiebeurs is the place to be! Het leukste evenement van volgend jaar staat alweer op de agenda: de Vakantiebeurs 2019! En wel van 9 tot en met 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Iets om nu al naar uit te kijken, want als je van reizen houdt, is dit echt the place to be. Je vindt er talloze stands met informatie waar je wat aan hebt. Stel je vragen aan deskundigen, doe er inspiratie op over duizenden landen en laat je verbazen. Hier haal je absoluut inspiratie vandaan voor jouw volgende reis!Vakantiebeurs 2019 in Utrecht

Eindeloze mogelijkheden tijdens de Vakantiebeurs 2019

De Vakantiebeurs 2019 is een evenement dat jou verrast. En wel over de eindeloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van vakantie vieren. Denk je erover na om een rondreis te maken in Canada of Amerika? Of is een trektocht door Maleisië of Indonesië meer iets voor jou? Ook kun je gaan voor nog niet ontdekte pareltjes, want de Vakantiebeurs laat je ook buiten de gebaande paden gaan, letterlijk en figuurlijk. Het evenement richt zich op allerlei gezelschappen, dus of je nu met je gezin wil reizen, met je partner of lekker alleen of op een cruise – je komt het allemaal te weten op de Vakantiebeurs van 2019.

Van tips tot en met wereldse gerechtjes

Terwijl je door de hallen slentert die helemaal in vakantiesfeer zijn gebracht, kun je er tips krijgen die helemaal bij jou passen. Je kunt er spreken met mensen die op de bestemming van jouw dromen zijn geweest en samen met hen een route uitstippelen waar jij blij van wordt. Verder kun je culinaire hapjes proeven die helemaal bij de sfeer van een bepaalde vakantiebestemming passen en je kunt genieten van een muzikale noot, ook niet onbelangrijk tijdens een vakantie. Het lijkt bijna wel alsof je al op je bestemming bent, met al die voorpret.

Thuis nagenieten van de vakantiebeurs

Wil je thuis nog lekker nagenieten van alle bestemmingen die onder je aandacht zijn gebracht, dan kan dat. Want tijdens het vakantie-evenement kun je naar hartenlust folders en informatiebrochures meenemen, om op je gemak nog eens het een en ander door te lezen. Zeker weten dat je eruit komt met een mooie bestemming voor je volgende vakantie!

Praktische informatie over de vakantiebeurs 2019

De Vakantiebeurs 2019 vindt plaats van 9 tot en met 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht, elke dag van 10.00 tot 17.00 uur, met uitzondering van de vrijdagavond, dan is het evenement tot 20.00 uur te bezoeken. Een dagkaart kost in de online verkoop ongeveer 14 euro per persoon. Ook kun je kiezen voor een dagkaart via de online verkoop, voor 11 euro. Deze is te gebruiken vanaf 13.00 uur. Ga je op vrijdagavond? Dan kun je voor 8 euro in de online verkoop een vrijdagavond kaart kopen, die van 18.00 tot 20.00 uur te gebruiken is. Je kunt alle kaarten ook aan de kassa kopen, dan betaal je 1 euro per kaartje meer. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar de Vakantiebeurs. Zo wordt het een uitje voor het hele gezin! Logisch, want een vakantie is tenslotte ook voor het hele gezin. Het is ook mogelijk om met korting naar de Vakantiebeurs van 2019 te gaan. Zie hiervoor de website van de vakantiebeurs.

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.