Waar schijnt de zon in januari? Het is een vraag die veel mensen zich stellen als ze voor de maand januari op zoek gaan naar een warme vakantiebestemming. Als je het winterse klimaat in Nederland wilt ontsnappen en een tijdje wilt doorbrengen in een warm vakantieland, dan heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Wil je graag in januari op vakantie naar een warm en zonnig land? Voor het boeken van een zonvakantie in januari geven we je graag een aantal praktische tips. Dit helpt jou bij het boeken van een vakantie die past binnen je budget en mogelijkheden.

[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Waarom een zonvakantie in januari?

Een zonvakantie januari is een slimme keuze als je het nieuwe jaar goed wilt beginnen. De maand januari wordt veelal de depressiefste maand van het jaar genoemd en daar kun je eenvoudig iets aan doen: het boeken van een zonvakantie in januari. Wil je Blue Monday uit de weg gaan en daarnaast goedkoop op vakantie naar het buitenland? Dan doe je er goed aan om een vakantie te boeken naar een warm vakantieland in de maand januari. Er zijn tal van bestemmingen waar je optimaal kunt genieten van zon, zee en strand. Aangezien je reisperiode niet in het hoogseizoen valt, ben je goedkoper uit dan wanneer je in de maanden juni, juli of augustus een vakantie boekt. Hoe fijn is dat!zonvakantie januari

Op vakantie in januari 2019: waar ga je heen?

Geniet je graag van de warme zon en een aangenaam klimaat? In de winter is het aan te raden om een land te bezoeken dat rond de evenaar ligt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis naar Maleisië? Het is ook een optie om af te reizen naar Sri Lanka of te duiken bij de Malediven. Is dat een te dure reis voor jou? Dan kun je natuurlijk op een Europees eiland verblijven. Europese vakantiebestemmingen waar je in januari van de zon kunt genieten, zijn bijvoorbeeld de Portugese eilanden de Azoren en Madeira. Maar ook Lanzarote en La Palma zijn perfect geschikt voor een zonvakantie in januari. Op al deze bestemmingen heb je echt even het gevoel dat je er tussenuit knijpt op een aangename manier.

De mooiste bestemmingen voor een goedkope zonvakantie januari

Wil je graag een vakantie beleven die je nog nooit eerder hebt meegemaakt? Durf dan eens een bestemming te kiezen die niet standaard is. West-India, Oman en Jordanië zijn landen waar niet iedereen naar afreist. Ook Senegal, Gambia en Zuid-Afrika worden niet standaard gekozen als men op zoek is naar een zonvakantie in januari. Toch is het wel degelijk aan te raden om hier in januari te verblijven. De temperatuur is er aangenaam en bovendien is er in deze landen ontzettend veel moois te ontdekken. Dat is absoluut een reden om niet thuis te blijven zitten, maar een goedkope vakantie in januari te boeken.

De gemiddelde temperatuur van een januari zonvakantie

De gemiddelde temperatuur van een vakantiebestemming in januari is natuurlijk geheel afhankelijk vanwaar je naartoe afreist. Als je binnen Europa in januari een zonvakantie boekt, geniet je van een temperatuur tussen de 20 en 25 graden Celsius. Hoe dat zit met andere vakantiebestemmingen? Op de Canarische Eilanden is het bijvoorbeeld tussen de 17 en 21 graden Celsius. In een land als Thailand is het altijd warmer dan 20 graden. De warmte zal je huid en lichaam ongetwijfeld goed doen als je aan het backpacken bent.vakantie januari

Tips voor een zonvakantie in januari 2019

Wil je het dit jaar anders aanpakken en heb je voldoende geld bij elkaar gespaard voor een onvergetelijke zonvakantie? Een land als Dubai zal je altijd bijblijven. Dit komt niet alleen door de historische binnenstad, maar vooral ook vanwege de immens hoge gebouwen en hoogstandjes op het gebied van architectuur. Tot rust komen kan ook onder de wuivende palmbomen van Jamaica, het geboorteland van Bob Marley. Natuurlijk is het belangrijk om je vakantie zoveel mogelijk af te stemmen op je budget. Bekijk ook zeker de aanbiedingen of mogelijkheden tot vroegboekkorting.
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Goedkoop naar de zon in januari: hoe doe je dat?

Wil je het nieuwe jaar zonnig, maar ook goedkoop beginnen? Dan is het prettig als je vakantie niet teveel geld kost, maar je wel waarde voor je geld krijgt. Dit vergt een goede voorbereiding. Een goedkope zonvakantie in januari realiseer je onder andere door bewust op zoek te gaan naar een zonnige vakantiebestemming. Probeer dit zo vroeg mogelijk te doen. Daarmee bespaar je flink wat kosten op je vliegticket en hotelovernachtingen. Soms kun je een totaal verzorgde reis boeken tegen een aantrekkelijke prijs. Stel je liever zelf je reis samen? Vergelijk dan de prijzen van de verschillende reisaanbieders met elkaar voordat je daadwerkelijk boekt.zonvakantie in januari

Boek een last minute zonvakantie januari 2019

Ben je momenteel nog niet bezig met een vakantie in januari 2019? Dan ben jij misschien wel een persoon voor een last minute in januari. Dit is een aantrekkelijke optie als je vrij kunt pakken wanneer anderen aan het werk zijn. Misschien werk je wel als freelancer of heb je geen kinderen. Je bespaart daarmee flink op vakantiekosten door buiten het hoogseizoen te reizen. Ben je ook flexibel qua vertrektijd? Dan is een last minute boeken zeker een interessante keuzemogelijkheid. Tegen een aantrekkelijke prijs kun je na het boeken van een last minute al binnen een week op het vliegveld staan.

Ga een fantastisch mooie vakantie tegemoet in januari 2019

Of je nu wilde dieren gaat bekijken in Zuid-Afrika of besluit om te gaan duiken op de Malediven, de zon doet het altijd goed in januari. Dit komt vooral door de extra vitamines dankzij het zonlicht. Als je een beetje geluk hebt, keer je ook nog eens zongebruind terug naar Nederland. Dit geeft je huid een gezonde uitstraling. Heb je een vakantiebestemming gevonden die aan je wensen voldoet? Wacht dan niet langer, maar boek nu alvast een zonnige vakantiebestemming voor de maand januari. Ongetwijfeld ga je er een fantastische tijd tegemoet en stap je opgeladen het vliegtuig uit als je Nederland aankomt.
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.