Genieten van de warme zonvakantie november 2018? Wie wil dat nu niet? Ben je op zoek naar een aantrekkelijke vakantiebestemming om je vakantie in de maand november door te brengen? Onderstaande tips kunnen je daar zeker bij helpen. Een zonvakantie november boeken waar je alleen of samen met je partner/gezin een fantastische tijd tegemoet kunt gaan is makkelijker dan ooit. Door nu al de verschillende bestemmingen met elkaar te vergelijken op prijs en faciliteiten, kun je flink besparen op de kosten voor een zonvakantie in november 2018. Heb jij een voorkeur voor een zonvakantie in november? Lees dan zeker verder, want wij helpen je graag bij het maken van een keuze die past bij je voorkeur en budget.
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Waarom een zonvakantie november 2018?

November kan koud, nat en stormachtig zijn. Weersomstandigheden die je natuurlijk liever ontvlucht en vervangt door een aangename zomerse temperatuur. November wordt ook wel een beetje gezien als overgangsmaand door reisorganisaties en vakantieaanbieders. Deze maand is vaak niet zo geschikt voor een vakantie aan de Middellandse Zee. Daar is het soms net te koud voor. Gelukkig zijn er volop andere vakantiebestemmingen waar je tijdens de maand november je zonvakantie kunt doorbrengen. Ideaal als je wat extra vitamines wilt pakken of gewoon behoefte hebt aan zon, zee en strand. Er is volop keuze voor zonneaanbieders! Dit kan wat dichterbij, maar ook heel ver weg zijn.zonvakantie november 2018

Waar ga je naartoe tijdens een vakantie in november 2018?

Soms heb je in november mazzel en kun je volop genieten van een strandvakantie aan de Middellandse Zee, maar dit kan ook flink tegenvallen. Daarom is het slim wat verder te kijken. Juist ook de verre vakantiebestemmingen zijn soms erg aantrekkelijk qua prijs en daarom de moeite waard om in de maand november te bezoeken. De betaalbaarheid van deze vakanties heeft vooral te maken met het feit dat er geen schoolvakanties zijn en je boekt ook nog eens buiten het hoogseizoen. De Kaapverdische Eilanden zijn bijvoorbeeld de ultieme vakantiebestemming voor november. Deze maand tref je veel schildpadden aan op het strand. Ook landen uit het Verre Oosten zijn een aantrekkelijke bestemming tijdens een novembervakantie.

Gemiddelde vliegduur voor een zonvakantie november 2018

Gemiddeld bedraagt de vliegduur in november van een zonnige vakantiebestemming zo’n 4 tot 5 uur. Soms is de reisduur wat langer, dit geldt bijvoorbeeld als je een vakantie boekt naar Florida of wanneer je ervoor kiest om het onontdekte natuurparadijs van Oman te verkennen. Overwinteren kan ook in Marokko als je kiest voor een tocht langs de Oude Koningssteden. Ver weg op vakantie kan ook naar Zuid-Amerika of Azië. Argentinië is bijvoorbeeld een aanrader of een land als India. Er is ongelofelijk veel keuzemogelijkheid en als je het niet vervelend vindt om wat langer in het vliegtuig te zitten, dan is een verre vakantiebestemming zeker aan te raden. Niet elk vakantieland is even goedkoop, maar als je het slim aanpakt, kun je flink besparen op de kosten voor een vakantie in november.

Tips bij het boeken van een november zonvakantie bestemming

Heb je nog geen idee waar je in november 2018 naartoe op vakantie wilt? Een zonvakantie in november 2018 kan zowel dichtbij als wat verder weg. Egypte is een land waar je in de maand november uitstekend kunt verblijven. Het is er eigenlijk altijd mooi weer en deze bestemming aan de Rode Zee is goed betaalbaar. Voor een paar honderd euro kun je al 8 tot 10 dagen genieten in dit zonnige vakantieland. Ideaal voor bijvoorbeeld een Nijlcruise! Eliat is een Israëlische badplaats en ligt vlakbij Egypte. Ook deze vakantiebestemming is ideaal voor zonliefhebbers en zeker niet duur. Ben je bereid om wat verder te vliegen? Dan zijn de Canarische Eilanden een aanrader voor een zonvakantie in november.
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Wat is de gemiddelde temperatuur in november?

Geniet je graag van tropische temperaturen in november? Dan doe je er goed aan om eens te kijken naar verre vakantiebestemmingen zoals Aruba, Jamaica, Bali of de Malediven. Zoek je het liever dichtbij huis? In Hurghada te Egypte zakt de temperatuur in november niet onder de 20 graden Celsius. Ook La Palma is een aantrekkelijke vakantiebestemming in de maand november. Je kunt hier genieten van een aangename temperatuur van zo’n 24 graden. Niet te warm en niet te koud en daarmee ideaal! Welke vakantiebestemming je ook boekt, je bent altijd verzekerd van zon en een temperatuur die in Nederland ondenkbaar is in de maand november.

Goedkope zonvakantie in november 2018: hoe pak je dat aan?

Het is natuurlijk prettig als je zo goedkoop mogelijk op vakantie kunt tijdens een november zonvakantie. Over het algemeen geldt de regel: hoe eerder je boekt, hoe voordeliger je uit bent. Je profiteert dan van de zogenaamde vroegboekkorting. Zeker als je niet gebonden bent aan het hoogseizoen, is het aantrekkelijk om in november op vakantie te gaan. Je betaalt namelijk in het laagseizoen nooit het volle pond. Bovendien heb je alle tijd en ruimte om de verschillende reisaanbieders met elkaar te vergelijken. Hiermee kun je flink besparen op de kosten die je maakt voor een november vakantie.november zonvakantie

Pak die vroegboekkorting en ga op zonvakantie in november

Wil je voordelig op vakantie in de maand november? Zorg dan dat je zo vroeg mogelijk van tevoren je vakantie boekt naar het buitenland. Wil je liever een lastminute vakantie boeken? Dit behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Dit betekent wel dat je flexibel moet zijn in je vertrek- en aankomstdatum. Als dit voor jou geen probleem is, dan is het zeker de moeite waard om hiermee aan de slag te gaan. Begint het al een beetje te kriebelen bij je en heb je zin in een zonnige novembervakantie? Wacht dan niet te lang, maar ga direct op zoek naar de ultieme vakantiebestemming voor de maand november!

Tip: ga je wat verder weg tijdens een zonvakantie in november 2018? Check van tevoren of je reisverzekering over de juiste dekking beschikt. Buiten Europa dien je de dekking van je verzekering aan te passen naar werelddekking. Mocht er onverwachts gebeuren, dan ben je altijd verzekerd van de juiste hulp en ondersteuning.
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.