In oktober zijn de meeste vakanties goedkoop die je boekt en dus is het zeker aantrekkelijk om een zonvakantie in de maand oktober te boeken. Wil je er in het najaar graag even lekker tussenuit om van de zon te genieten in het buitenland? Dan tref je het, want er zijn volop vakantiebestemmingen waar de zon volop schijnt als het in Nederland stormt, regent en waait. Hoe fijn is dat als je niet zo’n liefhebber bent van de herfst, maar in deze periode van het jaar wat extra zon kunt pakken? Waar gaat jouw zonvakantie oktober 2018 naartoe?
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]
zonvakantie oktober

Waarom een zonvakantie in oktober 2018?

In ons kikkerlandje regent het in de maand oktober maar al te vaak. Bovendien kan de wind flink opsteken en is de herfst volop in aantocht. De meeste mensen houden niet zo van de herfst, jij wellicht ook niet. Hoe prettig is het dan om de zon op te zoeken in het buitenland? Dit geeft je een extra boost dankzij de warmte en een overvloed aan vitamines. Hiermee voorkom je eveneens dat je tijdens de herfst een dipje tegemoet gaat en bovendien keer je altijd opgeladen naar huis terug. Tenslotte heb je altijd iets om op terug te vallen als je weer in Nederland bent: mooie herinneringen aan een zonvakantie in oktober 2018!

De beste bestemmingen voor een vakantie in oktober 2018

Bij het boeken van een zonvakantie oktober 2018 heb je de keuze uit verschillende bestemmingen. Of je nu graag in de buurt van Nederland blijft of dat je het graag verderop zoekt: er zijn mogelijkheden genoeg! Landen die dichtbij Nederland liggen, maar wel mooi weer kennen in de maand oktober, zijn bijvoorbeeld Italië, Spanje, Portugal, Turkije, Marokko, Griekenland, Cyprus of Malta. Wil je tijdens een zonvakantie oktober 2018 liever wat verder weg op vakantie? Je kunt er ook voor kiezen om een vakantie te boeken naar Gran Canaria, Curaçao, Thailand of Gambia. Zelfs een vakantie aan de Verenigde Staten is een optie! Je bent altijd verzekerd van een aangename temperatuur, het beste ingrediënt voor een zonvakantie, nietwaar?zonvakantie oktober 2018

De gemiddelde temperatuur tijdens een oktobervakantie

Ga je op vakantie naar Turkije of Marokko? Dan geniet je van een gemiddelde temperatuur van zo’n 25 graden. Dat geldt ook voor Griekenland. Boek je liever een vakantie naar Malta, Spanje of Portugal? Met een temperatuur tussen de 20 en 22 graden Celsius is dit goed te doen. Eigenlijk is het zo dat hoe verder weg je een zonvakantie in oktober 2018 boekt, hoe hoger de gemiddelde temperatuur. Tijdens een vakantie op Curaçao of Gambia loopt de temperatuur al snel op boven de 32 graden Celsius. De temperatuur van een vakantie in de Verenigde Staten is vaak een beetje afhankelijk van waar je verblijft, maar deze is zeker niet onaangenaam! Je kunt dus zelf een beetje invloed uitoefenen op de temperatuur waarbij jij je het prettigst voelt.

Zonvakantie oktober 2018: hoelang duurt een vlucht?

Voor een oktober zonvakantie hoef je vaak helemaal niet zolang in het vliegtuig te zitten. Dit gaat vooral op als je de zon opzoekt in Europa. De gemiddelde vlucht naar een zonnige bestemming in deze maand duurt zo’n 2 tot 4,5 uur. Corfu bijvoorbeeld ligt op ongeveer 2,5 uur vliegen vanaf Nederland. Ga je wat verder weg? Dan komen er daar wel wat uurtjes bij. Een vlucht naar de Verenigde Staten duurt ongeveer tussen de 6 en 8 uur. Zelfs als je niet zo van vliegen houdt, is het dus prima te doen om in oktober het vliegtuig in te stappen en te genieten van zon, zee en strand in het buitenland.
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Wat voor soort oktober zonvakantie boek je?

Als je een goedkope zonvakantie in oktober 2018 boekt, dan heb je de keuze uit eindeloos veel mogelijkheden. Blijf je binnen Europa en boek je bijvoorbeeld een vakantie in Italië of Spanje? Dan kun je overwegen om een roadtrip te maken langs de kust. Hiermee bespaar je tevens op de kosten voor een vliegticket. Vind je het prettig als alles tot in de puntjes geregeld en betaald is? Dan kies je uiteraard voor een all inclusive vakantie. Je weet daarmee altijd waar je aan toe bent en bovendien stelt dat jou in staat om volop te genieten van je vakantie.

De voordelen van een vakantie boeken in oktober

Het boeken van een vakantie in oktober levert je altijd voordelen op. Een zonvakantie in oktober 2018 boeken is voordeliger dan tijdens het hoogseizoen. Zo is het bijvoorbeeld interessant voor mensen die niet gebonden zijn aan het hoogseizoen. Misschien heb je geen kinderen of ben je werkzaam als ZZP’er, dan is het een aantrekkelijk alternatief om in oktober een zonnige vakantiebestemming op te zoeken. Heb je wel kinderen? Dan is er niets aan de hand. De meeste kinderen zijn in oktober een weekje vrij vanwege de herfstvakantie. Tenslotte is het prettige bijkomstigheid dat de meeste zonbestemmingen prachtig weer hebben in oktober.
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Boek voordelig een zonvakantie in oktober 2018

Wil je voordelig op zonvakantie in oktober 2018? Probeer dan je vakantie zo vroeg mogelijk in het jaar te boeken. Reisorganisaties boeken van vroeg van tevoren vluchten en hotels in en jij kunt daardoor profiteren van een aantrekkelijke prijs. Het is ook een optie om last minute een vakantie te boeken, maar dan is het wel handig als je niet gebonden bent aan schoolvakanties. Een last minute vakantie is vooral aantrekkelijk voor alleenstaanden of stelletjes die nog geen kinderen hebben.vakantie oktober

Toe aan een zonnige vakantie in oktober? Profiteer van vroegbroekkorting!

Wil je heerlijk in de maand oktober op zonvakantie naar een warme vakantiebestemming? Je kunt deze uitstekend goedkoop boeken en op die manier profiteren van vroegboekkorting. Het is helemaal niet erg om 5 maanden van tevoren een vliegticket te boeken naar het buitenland. Dit bespaart je namelijk de nodige euro’s en je hebt bovendien iets om naar uit te kijken. Heb jij al een idee hoe een vakantie in oktober 20017 eruit ziet? Nee, bekijk wat past binnen je budget en mogelijkheden en ga een zonnige vakantie in het najaar tegemoet!
[insert_php]
include ‘topvijf.php’;
[/insert_php]

Plaats een reactie

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.